DIGI TRAINING Helpompaa perehdytystä!

Helpompi tapa oppia
Tässä blogikirjoituksessa kerron käytännönkokemuksia DIGI Training perehdytyskoulutuksesta. Testasin useita oppimisalustoja, mutta päädyin Vuolearning Oy:n alustaan, koska se on käytännöllinen ja helppokäyttöinen.

DIGI Training tarkoittaa henkilöstön perehdytyskoulutusta, joka toteutetaan digitaalisesti vaikka omalta älypuhelimelta tai tietokoneelta. Se ei ole sidottu aikaan ja paikkaan, vaan on joustavaa ja työntekijä pääsee nopeasti soveltamaan oppimiaan asioita käytännössä. Olen huomannut, että toimii erittäin hyvin työn ohessa ns. instant perehdytyksenä.

DIGI Trainingin avulla perehdytys voidaan jakaa useisiin pienempiin osiin ja rytmittää kullekin työlle ja tehtävälle sopivaksi. Kutsunkin tätä itsenäiseksi oppimiseksi, jossa kaikki saavat saman tiedon ja voivat kerrata materiaalia älypuhelimeltaan tarpeen mukaan. Esimerkiksi reklamaatiotilanteissa esimies voi lähettää yksinkertaisen toimintaohjeen työntekijälle, jonka mukaan toimimalla asiakastyytyväisyys varmistetaan.

Kun uudet työntekijät pääsevät nopeammin aloittamaan varsinaisen työnteon, esimiesten aikaa säästyy. Vuolearning oppimisalustan avulla voidaan myös seurata perehdytyksen etenemistä. 

PEREHDYTYS JA KOULUTUS OSAKSI YRITYSSTRATEGIAA

DIGI Trainingin materiaalimme on räätälöity niin yrittäjille kuin henkilöstölle sopiviksi. Yksittäisiä perehdytyskursseja on yhteensä lähes 100 jakautuen neljään osaan.

1.     Liiketoiminnan perusteet – tietoa yritystoiminnasta, yrittäjyydestä, liiketoiminnan kehittämisestä, eduista ja merkityksestä

2.     Esteet – liiketoiminnan haasteita ja rajoittavia tekijöitä yrityksen kannalta – mm. asenteiden vaikutus, itse kehitetty turha tekeminen, älä muuta toimivaa, indikaattorit

3.     Ratkaisut – käytännön työkalut mm. markkinointiin, asiakashankintaan, asiakaspalveluun, johtamiseen, tuotannon tehokkuuteen ja kannattavuuteen

4.     Siivous ja kiinteistöalan resurssien vahvistaminen – toimialalle räätälöity laaja kokonaisuus

Businezzone™ DIGI Training on erittäin kustannustehokas ja interaktiivinen työkalu varmistamaan tiedon siirtäminen ja henkilöstön osaaminen.

Pystymme tarjoamaan DIGI Training asiakkaillemme räätälöityjen perehdytysmateriaalien avulla riittävästi teoriatietoa. Kun teoriapuoli on nopeasti hallinnassa, siirrymme täsmäkonsultointiin, jonka tulokset viedään käytännön tasolle valmentajan tuella. Olen huomannut, että tehokas prosessi vaatii kaikki kolme toimintoa tukemaan toisiaan, jotta haluttu lopputulos voidaan saavuttaa.

Businezzone™ DIGI Training on jo käyttökokemusten aikana tukenut niin omaa kuin asiakkaittemme liiketoimintaa. Uskon, että parhaat tulokset ovat vasta edessä!

Tervetuloa DIGI Training!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

OSA 1. SUOMIKO MAAILMAN PUHTAIN MAA?

PUHTAUSALAN MEGATRENDIT

OSA 3. ONKO PUHTAUSALA KILPAILUTTAMASSA ITSENSÄ HENGILTÄ?