OPTIMOITUA PUHTAUTTA LIIKETOIMINTAAN


”Puhtaus on puoli ruokaa”
sanoo sananlasku. Tämä aina yhtä ajankohtainen lause pätee myös yritysmaailmassa. Liiketoiminnan tulee olla eettistä ja hygieenistä. Tällä tarkoitan korkeaa moraalia, lupausten pitämistä ja vastuullisuutta. Asiakkaista, henkilöstöstä ja yrityksestä huolehtiminen varmistavat liiketoiminnan jatkuvuuden".



Tässä blogikirjoituksessa lähestyn aihetta esimerkin kautta. Kerron muutaman sanan ja periaatteen ainutlaatuisesta puhdistusmenetelmästä, jota voit peilata omaan tai edustamaasi yritykseen. Kyseinen HYGISAFE BUSINESS menetelmä nimittäin pitää sisällään ne tärkeät elementit, jotka myös kannattavassa ja menestyksekkäässä liiketoiminnassa korostuvat.

 

MISSIONA VASTUULLISUUS

”Vastuullinen HYGISAFE BUSINESS, Optimoitu puhdistusmenetelmä säästää työaikaa, työntekijää ja pienentää kustannuksia. Siivoustyön tekee nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteisillä menetelmillä – ilman kemikaaleja – ekologisesti ja ergonomisesti. Laatu ja lopputulos ovat huippuluokkaa”.

Voit peilata omaa toimintaasi yllä olevaan. Olisiko mahdollista rikkoa vanhaa kaavaa ja luoda jotakin uutta ja parempaa. Pystyisitkö optimoimaan nykyistä toimintamalliasi, alan käytäntöjä ja synnyttämään jotakin tehokkaampaa, jotta saavuttaisit pienemmillä ponnisteluilla ja resursseilla enemmän?

”HYGISAFE BUSINESS, Optimoitu puhdistusmenetelmä perustuu kuivahöyryteknologiaan. Työvaiheita on vähemmän perinteiseen siivoukseen verrattuna. Tarvitset vain hanavettä – ei kemikaaleja – ja tehokas kuivahöyrylaite hoitaa loput. Saavutat vähemmässä työajassa parempaa laatua ja asiakastyytyväisyyttä”.

 

EROTUTKO KILPAILIJOISTASI?


Miten juuri sinä voisit optimoida liiketoimintaasi ja prosessejasi? Mieti mitä etuja saavuttaisit, jos toiminta olisi entistä tehokkaampaa, saavuttaisit enemmän vähemmässä ajassa?

Itselleni tulee heti mieleen harmaasta massasta erottuminen, joka tarkoittaa, että alkaa tekemään asioita eri tavoin kuin kilpailijat. Kun tämä huomataan, koetaan ja ymmärretään, niin ovet aukeavat.


”Uusi optimoitu, tehokkaampi menetelmä, jolla saavutetaan parempi laatu pienemmillä resursseilla, on vastuullista liiketoimintaa, oli kyse mistä tahansa toimialasta”.

Kilpailijoista voi siis erottua monella eri tavoin (OPTIMOIMALLA), kuten uudistamalla prosesseja, tarjoamalla asiakkaille jotakin parempaa, huippupalvelulla, panostamalla henkilöstön ammattitaitoon, tuottamalla jotakin ainutlaatuista.


KUSTANNUSTEHOKKUUS JA LAATU

Tärkeitä elementtejä liiketoiminnan kannalta ovat kustannustehokkuus ja paremman laadun tuottaminen, joka liittyy oleellisesti asiakaskokemukseen. Vastuu ympäristöstä, jätteiden määrän vähentäminen ja hiilijalanjäljen pienentäminen ovat iso osa eettistä ja hygieenistä liiketoimintaa.

Miksi et siis miettisi tarkemmin sanontaa ”puhtaus on puoli ruokaa” ja, mikä sen merkitys on juuri sinun liiketoiminnassasi.

 

https://businezzone.mailchimpsites.com/ 

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

OSA 1. SUOMIKO MAAILMAN PUHTAIN MAA?

PUHTAUSALAN MEGATRENDIT

OSA 3. ONKO PUHTAUSALA KILPAILUTTAMASSA ITSENSÄ HENGILTÄ?