POSITIIVISUUDESSA ON VOIMAA


Olemme sitä, mitä ajattelemme. Miksi emme ajattelisi positiivisesti? Positiivinen energia vie eteenpäin.

Vaikka kirjoitan useasti blogissani kehitysalueista ja haasteista, niin haluan painottaa, että vahvuuksien kautta saavutamme eniten.

Kehitysalueet ja haasteet ovat välttämätön ”paha”. Ne on vain yksinkertaisesti tunnistettava, kohdattava ja muutettava vahvuudeksi.

Vahvuuksien kautta voittoon

Kehittäminen, oli kyse sitten yksilöistä tai yrityksistä, perustuu oikeiden asioiden tekemiseen. Tekemällä enemmän ”oikeita kuin vääriä” asioita, etenemme haluamaamme suuntaan. Jo 51 % vie hitaasti haluttuun suuntaan eli ylöspäin, vastaavasti 49 % alaspäin. Voit ajatella, että tekemällä 70 % oikein, tulokset ovat matkalla reilusti kohti parempaa.

Prosenttien metsästys on kehitystyötä ja vahvuuksiin panostamista. ”Täydellistä” 100 % on todennäköisesti mahdoton saavuttaa, mutta tavoitteita ja päämäärä on oltava.

Erikoistu henkilökohtaisuuteen

Olen jo pitkää ollut osaamisen puolestapuhuja. Henkilökohtainen voima kumpuaa tiedosta, taidosta ja osaamisesta, jossa me yksilöt olemme avainasemassa. 

Kukin meistä pystyy tuottamaan ainutlaatuisia elämyksiä, jotka tekevät ympäristömme, työkaverimme, asiakkaamme onnellisiksi.

Huippupalvelu tuleekin mielestäni käsittää laajasti, ei pelkästään asiakkaan näkökulmasta. Voimme kannustaa jokaista vastaantulijaa ja jättää jälkemme kohtaamisiin.

Näin luomme arvostusta ja meistä pidetään. Henkilökohtainen huippupalvelu saattaisi olla juuri se tekijä, joka vaikuttaa asiakasmielikuvan, tunteen kautta jopa hinnoitteluun.

Voittaako huippupalvelulla?

Olen vahvasti sitä mieltä, että halpa hinta voittaa juuri silloin, kun laatua ja palvelua ei ole saatavilla. On helppo ostaa halvinta, kun ei ole uskoa ja tietoa paremmasta. Moni palveluala onkin hinnoitellut itsensä liian alas, jolloin resursseja paremmalle palvelulle ja laadulle ei ole.

Tässä meillä mietittävää. Kokeile ja testaa ympäristöäsi. Millaisen vastaanoton saat, kun ylläpidät korkeaa laatua, kommunikoit ja palvelet huipusti?

Voit myös lähestyä aihetta miettimällä, miten haluat, että sinua palvellaan! Huomaatko, palvelulla on merkitystä! Positiivisuudessa on voimaa!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

OSA 1. SUOMIKO MAAILMAN PUHTAIN MAA?

PUHTAUSALAN MEGATRENDIT

OSA 3. ONKO PUHTAUSALA KILPAILUTTAMASSA ITSENSÄ HENGILTÄ?