SAAKO LOMALLA AJATELLA TYÖASIOITA ?

Loma on lomaa, vaikka suunnittelisi ja kehittelisi syksyn työkuvioita. Itselleni tämä ainakin sopii hyvin. En stressaannu mukavasta luomistyöstä – päinvastoin. Uusia ideoita syntyy itsestään, kun saa hieman etäisyyttä arjen rutiineihin.

Kesä on myös hyvää aikaa tehdä tilinpäätöstä kuluneesta ja tuotteistaa tulevaa.

”Mielessä uudet ajatukset ympäristön ja ihmisen hyvinvoinnista”.

Meillä jokaisella on oikeus ja vapaus rentoutua haluamallamme tavalla ja ladata akkuja. Lyhyesti sanottuna loma on "kiveen kirjoitettu" pyhä asia, josta saa ja pitää nauttia. 


Kiveen kirjoitettu totuus

Seuraavassa herätän kysymyksen liittyen toiseen "pyhään asiaan", jota emme ole tähän päivään mennessä kyseenalaistaneet. 

Oletko koskaan ajatellut, että vuosikymmenien ajan vallinnut totuus, ei pidäkään paikkaansa.

”Mitä vahvempi kemikaali, sitä nopeampi ja parempi lopputulos".

Tämän kysymyksen esitin itselleni vuosia sitten ja ryhdyin etsimään vaihtoehtoja. Puhtausalalla, kun olemme hyvinkin kemikaaliriippuvaisia, emmekä välttämättä ole tulleet ajatelleeksi synteettisten kemikaalien mahdollisista haittavaikutuksia niin ihmisen terveydelle kuin luonnon hyvinvoinnille. 

Maailma on murroksessa - myös puhdistusalalla

Muutos etenee vääjäämättä. Tarvitsemme enemmän toimivia ja todellisia ratkaisuja, jotka kuormittavat vähemmän luontoa ja ihmistä.

”Muovijäte, mikromuovit, kemikaalijäämät pinnoilla ja hengitysilmassa, energian kulutus, saasteet vesistöissä vaikuttavat terveyteen ja hyvinvointiin”.    

Olen etsinyt ja testannut jo pidempään käytännön työkaluja, jotka ovat nopeita oppia ja yksinkertaisia käyttää. Pilotointia on tehty yhdessä asiakkaitten kanssa. Tulokset ovat huipputasoa. 

Vuosikymmenten totuus synteettisistä kemikaaleista on siis muuttumassa. Uuden ajan luonnolliset tehoaineet ja menetelmät ovat turvallisia käyttää, kustannustehokkaita ja lopputulos laadukas. Itse en tätä aluksi hyväksynyt ja uskonut, ennen kuin näin omin silmin. Suosittelen siis tutustumaan. 

Syksyllä julkaisemme tuotteistetun menetelmäkokonaisuuden, joka muuttaa puhtausalan käytäntöjä. Oletko valmis?

Murros etenee

Suunnittelen parasta aikaa sisältöä syksyn seminaareihin ja webinaareihin, joissa kerron enemmän ammattikäyttöön tarkoitetusta puhdistusmenetelmäkokonaisuudesta, jonka avulla saavutat vähemmällä enemmän. 

Aurinko paistaa ja kesä on parhaimmillaan. Muista levätä ja nauttia!

------------------------

Tietoa kirjoittajasta:

Jari Taimela on toiminut puhdistusalalla vuodesta 1989 kehittäen laatu- ja johtamisjärjestelmiä, asiakaspalvelukonsepteja ja franchising-toimintamalleja, valmentanut ja kouluttanut niin palveluliikkeitä kuin kuntien ja kaupunkien organisaatioita. 

Vuoden 2023 alusta alkoi yhteistyö SSTL Puhtausala ry:n  kanssa - verkkovalmennukset Johdon ja esihenkilöiden valmennukset | SSTL Puhtausala ry  

Valmennusten lisäksi Jari on mukana kehittämässä ainutlaatuista ympäristöystävällistä, lähes kemikaalitonta puhdistusmenetelmää. 

Lisätietoa: +358 500 609 324 /jari.taimela@ltyoy.com

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

PUHTAUSALAN MEGATRENDIT

PUHDAS TULEVAISUUS

OSA 6. MILLAINEN ON MAAILMAN PUHTAIN MAA?