ME VOITAMME – ME SELVIÄMME!


yritysanalyysi selvittää
Yrittäjä on sitkeä selviytyjä, joka pystyy kääntämään vaikeudet voitoksi. Hyvällä asenteella ja yhteistyöllä se on mahdollista. Nyt jos koskaan on taisteltava ja uskottava tulevaisuuteen! 


KUKA MEITÄ YRITTÄJIÄ AUTTAISI…

Todellista apua ja tukea ei välttämättä ole tulossa valtiovallan suunnasta! Nähtäväksi jää antavatko Verottaja ja vakuutusyhtiöt parempia maksuehtoja yrityksille, joiden liiketoiminta vähenee tai jopa loppuu joksikin aikaa. Milloin ja millä ehdoilla rahoittajat myöntävät lainaa? Vaikeuttavatko maksusuunnitelmissa olevat verot tai eläkevakuutusmaksut rahoituksen saamista?

Varmaa on ainakin se, että kukaan muu ei tule tekemään työtä meidän puolestamme. Vastuut ja riskit jäävät meille 100 % varmuudella! Tässä asiassa olisi todella hienoa olla väärässä!

…ELLEMME ME ITSE!

Meissä Yrittäjissä on paljon voimaa, jota ei kannata aliarvioida. Kysymys kuuluukin, miten voisimme auttaa toisiamme menestymään paremmin? Emmekö voisi tehdä enemmän yhteistyötä ja käyttää toistemme palveluita ja tuotteita?

Näistä lähtökohdista päätimme tarjota 25 yritykselle laajan BUSINEZZONE™ yritysanalyysin täysin ilmaiseksi! Näin haluamme auttaa ja tukea kaltaisiamme pieniä ja keskisuuria yrityksiä, jotta viimeistään, kun taloudellinen tilanne helpottuu ja normalisoituu, sinulla on selkeä ajatus tulevaisuudesta ja siitä, mihin suuntaat energiasi ja miten kehität liiketoimintaasi!

MUISTA, ETTÄ AINA ON UUSI MAHDOLLISUUS!

Yksin on vaikeampi selvitä kuin yhdessä! Taistelua voittaa harvoin seuraamalla sivusta mitä tapahtuu. On mentävä kentälle ja laitettava itsensä likoon. Mahdollisuus on siitä ihmeellinen asia, että sen syntyyn voi vaikuttaa omalla tekemisellä. Jokaisen laskusuhdanteen, laman, Koronankin jälkeen alkaa aina uusi nousu.

Toivon, että pystyisimme kannustamaan ja tukemaan toinen toistamme. Yksi hyvä oivallus saattaa muuttaa liiketoimintamme suunnan ja mahdollistaa uusia asioita. Yksi uusi liikekumppani voi avata silmämme ja luoda tarvittavaa uskoa tulevaisuuteen!  

Mieti miten sinä voisit omalta osaltasi auttaa? Nyt jos koskaan tarvitaan yhteistyötä yli rajojen!

Yhdessä me yrittäjät olemme vahvempia!


Kommentit

  1. Tämä oli ihanan inspiroita kirjoitus. Tuttava on hieman paininut yrittäjyyden kanssa. Nyt hän on ottamassa yhteyttä Martti Mäkiseen, ilmeisesti henkilö joka tekee konsultointeja. Olisi hyvä, että häneltä saisi apua. Tuo yrittäjyys on kyllä sellainenkin matka, että siinä varmasti tukea tarvitsee jossain vaiheessa.
    https://www.xsolutions.fi/yhteystiedot

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta! Me yrittäjät tarvitsemme, kuten kaikki muutkin, inspiraatiota.
      On tärkeää löytää ja saada apua ja tukea tarvittaessa. Ulkopuolisen silmin, kun katsoo asioita, voi nähdä ne eri tavoin, kuin yrityksen sisältä. Itsekin olen auttanut satoja yrittäjiä ja yrityksiä vuosien varrella ja on erittäin motivoivaa, kun näkee tuloksia ja onnistumisia. Mikäli apua tarvitaan, niin olen käytettävissä.

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

OSA 1. SUOMIKO MAAILMAN PUHTAIN MAA?

PUHTAUSALAN MEGATRENDIT

OSA 3. ONKO PUHTAUSALA KILPAILUTTAMASSA ITSENSÄ HENGILTÄ?